Ryby

16.09.2010 21:23

Kapr s rajčatovým protlakem a křenem

Vytisknout recept Kapr s rajčatovým protlakem a křenem Ingredience 1/2 kapra, 60 g másla, 3 lžíce strouhanky, sůl, kari koření, 2 lžičky nastrouhaného křenu, 1 menší cibule, 1 malý rajčatový protlak Postup Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Kapra rozdělíme na porce,...

—————

16.09.2010 21:22

Kapr se slaninou, s banány na hrozinkách

Vytisknout recept Kapr se slaninou, s banány na hrozinkách Ingredience 1 kg kapra (mražený), sůl, 100 g hrozinek, rum, 150 g anglické slaniny, 150 g cibule, olej, šťáva z jednoho citrónu, mletá sladká paprika, 2 banány Postup Kapra rozmrazíme, osušíme naporcujeme, potřeme po obou stranách...

—————

16.09.2010 21:22

Kořeněný pstruh s mandlemi

Vytisknout recept Kořeněný pstruh s mandlemi Ingredience 2 pstruhy, 2 citróny, sůl, hladká mouka, kořenící směs na ryby, 50 g mandlí, zelená petrželka, olej, máslo Postup Ryby nejprve dobře opláchneme (mražené necháme samozřejmě nejdříve rozmrazit) a osušíme kuchyňskou papírovou utěrkou....

—————

16.09.2010 21:21

Losos s brusinkovou omáčkou

Vytisknout recept Losos s brusinkovou omáčkou Ingredience 4 filety z lososa, olej, sůl, 200 ml červeného vína, 1 lžíce medu, špetka skořice, 1 hřebíček, 2 hrušky, 1 citrón, 1 malá sklenička brusinkového kompotu Postup Filety z lososa, zmražené, ale chlazené budou samozřejmě lepší. Necháme...

—————

16.09.2010 21:20

Losos s křenovou omáčkou a brusinkami

Vytisknout recept Losos s křenovou omáčkou a brusinkami Ingredience 4 podkovy z lososa, sůl, hladká mouka, olej Ingredience na omáčku 1 zakysaná smetana, 2 polévkové lžíce majonézy, citrónová šťáva, 1 lžička worcestru, 2 až 3 vrchovaté lžíce strouhaného křenu, sůl Postup Porce lososa...

—————

16.09.2010 21:19

Losos s kuskusem a chilli papričkou

Vytisknout recept Losos s kuskusem a chilli papričkou Ingredience 2 filety z lososa (i zmražené), 2 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička worcestru, 1 mladá cuketa, 1 pórek, 1 chilli paprička, 250 g kuskusu, olej Postup Filety z lososa nakrájíme na proužky široké asi 2 cm a...

—————

16.09.2010 21:18

Marinované rybí filé s koprem a rajčaty

Vytisknout recept Marinované rybí filé s koprem a rajčaty Ingredience 4 plátky rybího filé, sů, pepř, šťáva ze 2 citrónů, 1 lžička worcestrové omáčky, na špičku nože šafránu, 4 malé cibule, 4 velká rajčata, 20 g másla, čerstvý kopr Postup Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou...

—————

16.09.2010 21:17

Mořské ryby na víně s rajčaty

Vytisknout recept Mořské ryby na víně s rajčaty Ingredience 1 kg různých mražených ryb (např.mořská štika), sůl, pepř, 1 citrón, hladká mouka, 1 velká cibule, 4 velká rajčata, olej, majoránka, 100 ml bílého vína Postup Ryby rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na kousky asi...

—————

16.09.2010 20:07

Mořský přírodní pstruh na másle

Vytisknout recept Mořský přírodní pstruh na másle Ingredience 3 pstruzi, sůl, pepř, hladká mouka, máslo, citrón Postup Ryby vykucháme, odstraníme hlavy a ploutve. Každého pstruha rozdělíme podélně na poloviny, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozpálíme máslo a plátky ryb na ní...

—————

16.09.2010 20:06

Pečený losos na másle s cibulí

Vytisknout recept Pečený losos na másle s cibulí Ingredience 1 kg lososa, sůl, pepř, 250 g cibule, 150 g másla Postup Lososa vykucháme, zbavíme hlavy a ploutví, opláchneme a osušíme. Důkladně ho uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Na hřbetě ho několikrát nakrojíme a do těchto otvorů...

—————

—————