Mleté maso

03.09.2010 12:25

Čevabčiči

Vytisknout recept Čevabčiči Ingredience 500 až 600 g mletého masa (vepřové, hovězí), 1 vejce, 1 cibule, 2 až 3 stroužky česneku, mletý pepř, špetku tymiánu, špetku majoránky, sůl Postup K mletému masu přidáme vejce, velmi jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl a všechno koření....

—————

03.09.2010 12:24

Ďábelské karbanátky

Vytisknout recept Ďábelské karbanátky Ingredience 500 g mletého vepřového, 500 g mletého hovězího masa, 2 rohlíky, 5 lžic mléka, 2 cibule, 2 feferonky, 2 vejce, 1 lžička čerstvě mletého pepře, 1 lžíce plnotučné horčice, 1 lžíce strouhaného křenu, sůl, 1 lžička Vegety speciál, 1 lžička...

—————

03.09.2010 12:23

Domácí sekaná I.

Vytisknout recept Domácí sekaná I. Ingredience 250 g mleté maso vepřové a 250 g hovězí, 1 velká cibule, 1 vejce , sůl, pepř, 4 až 6 stroužků prolisovaného česneku, strouhanku Postup Mletá masa v míse důkladně promícháme s vejcem, na drobno pokrájenou cibulí, čenekem, solí a zahustíme...

—————

03.09.2010 12:23

Domácí sekaná II.

Vytisknout recept Domácí sekaná II. Ingredience 500 g mletého vepřového masa, 500 g mletého hovězího masa, 200 g mletého uzeného bůčku, 2 vejce, 1 velká cibule, 8 až 10 stroužků česneku, 1 lžíce soli, 1 rohlík, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky majoránky, několik lžic strouhanky Postup Předem...

—————

03.09.2010 12:22

Dušené srbské čufty

Vytisknout recept Dušené srbské čufty Ingredience 500 g mletého masa (vepřové+hovězí), 50 g veky (housky), 1 lžíci vody, 2 vejce, sůl, 800 g cibule, 2 lžíce sádla, 1 pálivá paprika nebo feferonka, 300 g rajčat Postup Veku rozdrobíme a pokapeme jednou lžící vody. Po chvíli ji rozmačkáme...

—————

03.09.2010 12:21

Italská sekaná

Vytisknout recept Italská sekaná Ingredience 500 g mletého masa (vepřové+hovězí), 150 g gothajského salámu, 50 g tvrdého sýra, 2 vařené brambory, 2 vejce, 250 g cibule, 250 g mrkve, 1 malý celer, 3 rajčata, 20 g másla, 100 ml bílého vína, petrželová nať, sůl Postup Měkký salám umeleme, sýr...

—————

03.09.2010 12:21

Kapustové karbanátky

Vytisknout recept Kapustové karbanátky Ingredience 1 kapusta, 200 g mletého masa, 2 špekáčky (točený salám, uzené maso), 1 vejce, strouhaná houska, pepř, sůl Postup Kapustu spaříme v horké vodě (spařit kapustu znamená ponořit kapustové listy asi na dvě minuty do vody, která se právě začala...

—————

03.09.2010 12:19

Karbanátky s libečkem

Vytisknout recept Karbanátky s libečkem Ingredience 500 g mletého masa, 4 lžíce čerstvého libečku, hrneček mléka, 2 vejce, 2 housky, 1 větší cibule, 1 lžička hořčice, mletý pepř, olej na smažení, sůl Postup Libeček opereme pod studenou vodou a drobně nasekáme. Pokud jej nemáme, můžeme jej...

—————

03.09.2010 12:18

Karbanátky s ořechy

Vytisknout recept Karbanátky s ořechy Ingredience 500 g mletého vepřového masa, 2 lžíce mletých vlašských ořechů, 1 vejce, sůl, 2 lžičky vegety speciál, 5 lžic hladké mouky, 7 lžic vody, 1/4 lžičky prášku do pečiva Postup Mleté maso promícháme s ořechy, rozšlehaným vejcem, solí a vegetou....

—————

03.09.2010 12:18

Karbanátky s petrželkou

Vytisknout recept Karbanátky s petrželkou Ingredience 750 g mletého masa, 1 cibuli, 4 až 5 stroužků česneku, 1 až 2 vejce, pepř, sůl, 1 lžíci majoránky, 1 lžíci čestvě nasekané petrželky, mletou sladkou papriku, strouhanku, olej Postup Mleté maso dáme do mísy. Oloupanou cibuli nakrájíme na...

—————

—————