Ryby

16.09.2010 20:06

Pikantní kapr na másle s jablky v alobalu

Vytisknout recept Pikantní kapr na másle s jablky v alobalu Ingredience 4 porce kapra, citrónová šťáva, sůl, 50 g másla, 100 g jablek, 2 lžíce sterilovaných hub, sardelová pasta, citrónová kůra, 1 lžíce rajčatového protlaku, 2 kyselé okurky, 1 cibule, 3 lžíce bílého vína, na ozdobení...

—————

16.09.2010 20:05

Plněná očka z makrel se sýrem

Vytisknout recept Plněná očka z makrel se sýrem Ingredience 800 g filetů z makrel (na grilování), sůl, 3 lžíce olivového oleje, jehly na závitky, 1 vejce, směs koření na ryby (mořské), 1 pórek, 3 lžíce nastrouhaného sýra Postup Po odmražení filetů z makrel, vymačkáme vodu a utřeme...

—————

16.09.2010 20:04

Plněné rybí šátečky

Vytisknout recept Plněné rybí šátečky Ingredience 600 g rybího filé, 1 cibule, 1 zelená paprika, 3 stroužky česneku, olej, 500 g leča v konzervě, sůl, 1/4 lžičky mletého pepře, 1 lžička sladké papriky, špetka chilli koření, 2 vejce, 2 balíčky listového těsta Postup Nejprve připravíme rybí...

—————

16.09.2010 20:03

Pstruh na česneku s brusinkami

Vytisknout recept Pstruh na česneku s brusinkami Ingredience 4 menší pstruzi, 1/4 lžičky soli, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, mletý bílý pepř, 1 lžíce kompotovaných brusinek, 4 lžíce sójové omáčky, šťáva z jednoho citrónu, 4 lžíce másla Postup Pstruhy vykucháme, odstřihneme ploutve,...

—————

16.09.2010 20:02

Pstruh na slanině plněný hermelínem

Vytisknout recept Pstruh na slanině plněný hermelínem Ingredience 4 pstruzi, sůl, pepř, 100 g pikantní slaniny, olej, 1 sýr Hermelín, citrón Postup Použijeme-li pstruhy mražené, necháme je rozmrazit. Opláchneme, dobře osušíme uvnitř i na povrchu, osolíme a opepříme. Připravíme zapékací...

—————

16.09.2010 20:01

Pstruzi s omáčkou kapary

Vytisknout recept Pstruzi s omáčkou kapary Ingredience 4 pstruhy, sůl, 1 citrón, 2 malé cibule, 40 g másla, 60 g hladké mouky, 300 ml bílého vína, mletý pepř, mletá sladká paprika, 60 g mandlí, 3 lžíce kapary, hladká mouka na obalení, tuk na pečení Postup Vykuchané pstruhy opláchneme,...

—————

16.09.2010 19:32

Ryba po provensálsku na víně

Vytisknout recept Ryba po provensálsku na víně Ingredience Různé druhy ryb (i mořské ryby), sůl, citrónová šťáva, mletý bílý pepř, provensálské koření, 100 g másla, 2 cibule, 4 rajčata, 1 zelená paprika, 1 malá cuketa, hrst fazolových lusků, 5 stroužků česneku, 2 bobkové listy, 100 ml...

—————

16.09.2010 19:31

Ryba po řecku se zeleninou

Vytisknout recept Ryba po řecku se zeleninou Ingredience 700 g mořské ryby (stačí hejk), 500 g rajčat, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce olivového oleje, 100 ml suchého bílého vína, 100 ml vody, zelená petrželka, šťáva z jednoho citrónu, čerstvě mletý černý pepř, sůl Postup Budeme-li...

—————

16.09.2010 19:30

Rybí filé česnekové s rajčaty

Vytisknout recept Rybí filé česnekové s rajčaty Ingredience 4 porce rybího filé v kostkách (jakékoliv), 1 cibule, 8 stroužků česneku, olej, máslo, sůl, 1 lžíce majoránky, 1 konzerva sekaných rajčat (nebo 4 větší rajčata čerstvá) Postup Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na plátky. V pánvi...

—————

16.09.2010 19:29

Rybí filé na anglické slanině s jablky

Vytisknout recept Rybí filé na anglické slanině s jablky Ingredience 400 g rybího filé, 30 g anglické slaniny, sůl, mletý pepř, citrónová šťáva, 150 g jablek, 100 g cibule Postup Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pekáči. Na ni položíme porce osoleného a opepřeného filé...

—————

—————