Marinované rybí filé s koprem a rajčaty

16.09.2010 21:18

Marinované rybí filé s koprem a rajčaty


Ingredience

4 plátky rybího filé, sů, pepř, šťáva ze 2 citrónů, 1 lžička worcestrové omáčky, na špičku nože šafránu, 4 malé cibule, 4 velká rajčata, 20 g másla, čerstvý kopr

Postup

Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou, pokapeme worcestrovou omáčkou, poprášíme šafránem a necháme 3 hodiny odležet. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme také na plátky. Na kousku másla orestujeme kolečka cibule a cibuli i s tukem vlijeme do zapékací misky. Poklademe kolečky rajčat, posypeme nasekaným koprem a navrch položíme marinované plátky rybího filé. Vložíme do trouby a krátce zapečeme. Podáváme s různě upravenými brambory.

Design by Jozef Pataky

—————

Zpět