Vepřové maso s mladou cibulkou

Ingredience
600 g vepřové kýty, zázvor, sůl, pepř, 1 lžíce solamylu, 4 lžíce sójové omáčky, 4 stroužky česneku, 3 svazky mladé cibulky, olej
Postup
Maso nakrájíme natenké, malé plátky, posypeme, zázvorem, solí, mletým pepřem, solamylem, přilijeme 1 lžíci sójové omáčky, důkladně promícháme a necháme v lednici odležet 30 minut. Mezitím nakrájíme naplátky česnek, mladou cibulku i s natí nakrájíme nakousky asi 2 cm dlouhé. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a cibuli s česnekem na něm orestujeme do poloměkka. Potom orestovanou cibuli a česnek odložíme stranou a ve stejné pánvi, na kterou přidáme znovu trochu oleje, osmažíme asi na 3 minuty rychle kousky masa. Pak přidáme nakrájenou cibuli, česnek, přilijeme 1 lžíci sójové omáčky, promícháme a společně ještě malou chvilku osmahneme. Podáváme s rýží.