Vepřové maso s fazolemi

29.08.2010 08:00

Vepřové maso s fazolemi


Ingredience

 

 
400 g vepřového plecka, 200 g bílých fazolí, 1 celé vejce, 3 lžíce sádla, 2 papriky, 2 velká rajčata, 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce červeného vína, 1/2 lžičky glutasolu, 2 stroužky česneku, špetku bílého pepře, 2 lžíce hovězího vývaru, trochu máčeného škrobu

 

Postup

 

 
Uvaříme fazole předem a necháme vychladnout. Pak spaříme rajčata, sloupneme slupku, nakrájíme naplátky, papriky nakrájíme nanudličky. Maso nakrájíme na tenké plátky, promícháme s míchaným škrobem, vejcem, solí a bílým pepřem. V pánvi rozpálíme sádlo a vložíme připravené maso, které pak mícháme. Jakmile se maso zatáhne, přidáme fazole, papriku, plátky rajčat a ještě chvilku vše opékáme a mícháme. Potom ochutíme vínem, sójovou omáčkou a naplátky nakrájeným česnekem. Podáváme s rýží.

 

Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Vytvořte si web zdarma! Webnode