Vepřové maso s bramborem a kapií

Ingredience
300 g vepřové kýty, 6 lžic sójové omáčky, 2 lžičky solamylu, 1 lžička zázvoru, 1 lžičku mletého pepře, 4 brambory, 2 větší cibule, 3 papriky kapií, olej, sůl
Postup
Maso nakrájíme nakostičky, dáme do mísy, pokapeme sójovou omáčkou, poprášíme solamylem, přidáme zázvor, polovinu mletého pepře, dobře promícháme a necháme 1/2 hodiny marinovat. Brambory, cibuli, kapii očistíme a vše pokrájíme nakostičky. V pánvi „Wok“ necháme rozpálit olej, potom vložíme připravené maso a za stálého míchání opékáme asi 3 až 4 minuty, dokud nezmění barvu. Pak ho z oleje vyjmeme a vložíme do mísy, ve které budeme jídlo podávat a udržujeme ho v teplém stavu. Znovu rozpálíme v pánvi olej, vložíme do něj pokrájené brambory, trochu je osmažíme, přidáme nakrájenou kapii, cibuli a smažíme společně, dokud není zelenina poloměkká. Nakonec přidáme znovu maso, pokapeme zbylou sójovou omáčkou, okořeníme druhou polovinou pepře a velmi krátce podusíme. Podáváme s rýží.