Slepičí polévka

26.08.2010 11:38

Slepičí polévka


Ingredience

 

 
2,1/2 až 3 l vody, 1 slepici, 1 bobkový list, špetku nového koření, 1 mrkev, 1 petržel, 1/4 celeru, 1 vlasové nudle, na ozdobení zelenou petrželku

 

Postup

 

 
Očištěnou a opranou slepici a vnitřnosti dáme do studené osolené vody spolu s kořením a vaříme asi 2 hodiny, podle stáří slepice. Pak přidáme očištěnou zeleninu v celku a vaříme 30 minut až je vše měkké. Maso vyjmeme a vývar přecedíme. Slepičí maso obereme, malé kousky vrátíme do polévky, Vlasové nudle uvaříme zvlášť a přidáváme je do polévky těsně před podáváním. Zdobíme petrželkou.

 

Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode