Rybí karbanátky s libečkem

Ingredience
750 g rybího filé, 1 ne čerstvou housku, mléko, libeček, 2 cibule, 2 lžíce másla, 1 vejce, sůl, pepř, strouhanka, olej
Postup
Housku nakrájíme na kousky a pokapeme mlékem. Libeček omyjeme a nasekáme na drobno. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme na másle, přidáme nasekaný libeček a necháme vychladnout. Rybí filé opláchneme, osušíme a umeleme spolu s navhlčenou houskou. Přidáme vejce, osolíme, opepříme a přidáme ještě cibuli s libečkem. Hmotu dobře promícháme a mokrýma rukama z ní tvoříme karbanátky. Každý karbanátek lehce obalíme ve strouhance a opečeme z obou stran do zlatova na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.