Roštěnky na houbách

Ingredience
4 plátky roštěnek nebo hovězí zadní, 4 lžíce oleje, 1 cibule, 2 hrsti čerstvých hříbků, sůl, pepř, 1 lžička koření (na steaky, na kotlety, Argentina a pod.), jíška Knor nebo hladká mouka na zahuštění
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením. V papiňáku rozpálíme asi 4 lžíce oleje a maso z obou stran zprudka opečeme. Stáhneme z plotny, maso vyjmeme a na výpeku osmažíme dozlatova cibuli, přidáme nakrájené houby a krátce orestujeme. Vrátíme zpět maso, zalijeme vodou, aby bylo maso potopené, hrnec uzavřeme a dusíme asi 25 minut (od začátku syčení). Měkké maso vyndáme, šťávu zahustíme a dochutíme solí. Podáváme s rýží.