Rajská omáčka k masům

31.08.2010 14:17

Rajská omáčka k masům


Ingredience

 

1 cibule, olej, 1 rajský protlak (140 g), 3 až 4 lžíce cukru, sůl, 6 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, 1/2 kávové lžičky skořice, masox (jak kdo chce) polohrubá mouka a voda na zahuštění, (dle chuti můžeme zjemnit smetanou)

Postup

 

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme celý rajský protlak, cukr, koření, zamícháme, a zalijeme vařící vodou. Povaříme asi 15 minut, zahustíme moukou s vodou, ještě chvíli povaříme a scedíme přes sítko do jiného hrnce. Můžeme podávat s párkem nebo sekanou, karbanátkami. Příloha s knedlíkem nebo těstovinami.
Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Tvorba webových stránek zdarma Webnode