Pravý hovězí guláš

31.08.2010 14:18

Pravý hovězí guláš


Ingredience

 

500 g hovězího zadního, 250 g cibule, 4 stroužky česneku, 2 zelené papriky, 2 lžíce sladké papriky, 1 chilli paprička, pepř, majoránka, sůl

Postup

 

Maso nakrájíme nakostky a cibuli na hrubší plátky. Cibuli opečeme na oleji dozlatova, přidáme mletou papriku, maso a restujeme asi 5 minut. Zalijeme vodou, přidáme česnek, sůl a pepř. Za slabého podlévání vodou dusíme asi 1,5 hodiny. Zelené papriky opečeme na trošce oleje a přidáme je k masu až asi 15 minut před koncem úpravy. Několik proužků papriky můžeme nechat syrových na ozdobné posypání guláše na talíři. Podáváme s chlebem nebo s knedlíkem.
Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode