Plněná paprika v rajské omáčce

Ingredience
1 větší cibule, olej, 2 rajské protlaky, 1 bobkový list, 3 kuličky nového koření, 1 lžíce cukru, sůl, hladká mouka, papriky pro naplnění
Na náplň
Mleté maso, sůl, pepř, cibule, česnek, majoránka
Postup
V kastrolu na oleji pečeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme protlak, nové koření, jednu lžíci cukru, osolíme, zamícháme a zalijeme teplou vodou. Papriky naplníme smícháním ingrediencí na náplň a vložíme do vařící omáčky. Vaříme asi tak 1 hodinu tak, aby se uvařilo i maso v paprikách. Papriky vyndáme i koření a rozmixujeme cibuli. Rozkvedláme v hrnečku mouku s vodou, tím zahustíme omáčku a po provaření dochutíme ještě solí nebo cukrem (podle chuti). Vložíme zpátky papriky, aby se prohřály a můžeme podávat. Podáváme s knedlíkem.