Milánská hovězí pečeně

31.08.2010 14:33

Milánská hovězí pečeně


Ingredience

 

400 g zadní hovězí, 30 g sádla, 1 velká cibule nakrájená na kostičky, 250 g rajčat, sůl, 20 g hladké mouky, 4 lžíce smetany nebo mléko, 50 g ementálu

Postup

 

Maso odblaníme a dáme v celku dusit na sádle s osmaženou cibulí. Když je maso měkké, přidáme nakolečka nakrájená rajčata, osolíme a dále dusíme v troubě. Měkké maso vyjmeme, zaprášíme moukou, ještě okořeníme, necháme povařit potom ji přecedíme, šťávu zjemníme smetanou a přimícháme nastrouhaný sýr. Měkké maso nakrájíme naplátky, které na talířích poléváme omáčkou. Podáváme s těstovinami nebo s rýží.
Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Tvorba webu zdarma s Webnode Webnode