Maďarský guláš s těstovinami

Ingredience
800 g hovězího předního, sůl, čerstvě mletý pepř, 800 g cibule, 1 velká brambora, 4 lžíce oleje, 1 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 1/2 lžičky kmínu, kousek sušené feferonky, 1 rajčatový protlak, 1/2 l hovězího bujónu
Postup
Omyté maso osučíme a nakrájíme na menší kousky. Osolíme, opepříme. oloupanou cibuli nakrájíme naplátky a bramboru nakostičky. Rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme maso a osmahneme jej. Přimícháme postupně obě mleté papriky, kmín, feferonku, bramborové kostičky a rajčatový protlak. Směs pořádne promícháme a zalijeme hovězím bujónem. Vše necháme pozvolna dusit asi 1,1/2 hodiny. Podáváme s různými těstovinami.