Kuřecí maso s kešú oříšky

Ingredience
4 kuřecí prsa, 2 cibule, 100 g kešú ořechů, 2 lžíce oleje, 250 ml kuřecího vývaru z kostky, 1 lžíce medu, 1 lžíce solamylu, 2 jarní cibulky (1 malý pórek), 1 červená paprika, 1 feferonka, 2 lžíce sójové omáčky, sůl
Postup
Nejdříve připravíme kuřecí vývar z kostky a necháme ho vychladnout. Polovinu studeného vývaru smícháme v misce se solamylem, kešú ořechy a medem. Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na poloviny a potom nakrájíme na půlkolečka. Papriku očistíme a nakrájíme na kostičky, obdobně si připravíme i feferonku, (pokud ji budeme přidávat). V pánvi rozpálíme lžíci oleje a kešú ořechy na něm opečeme. (Pozor, opékají se velmi rychle, musíme s nimi míchat a jakmile zezlátnout, vyjmeme je z pánve a dáme na papírový ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk !!!). Do pánvi přidáme olej, rozpálíme ho a rychle na něm orestujeme cibuli. Přidáme maso, promícháme a společně opékáme asi 4 minuty. Potom teplotu zmírníme, přilijeme polovinu kuřecího vývaru, opět promícháme a dusíme až je maso měkké a vývar se téměř odpařil. Potom přidáme připravenou zálivku z kukuřičného škrobu, medu a ořechů. Nalijeme na maso a vše mícháme, dokud omáčka trochu nezhoustne. Nakonec přimícháme nakrájenou papriku, nasekané jarní cibulky nebo jemně nakrájenou zelenou část pórku, osolíme a ochutíme sójovou omáčkou. (Kdo má rád výraznější chuť, může přidat i feferonku). (Toto jídlo se výborně připravuje na velké pánvi Wok). Podáváme s rýží.