Krůtí guláš I.

Ingredience
400 g krůtího masa, 3 lžíce oleje, 2 cibule, sladkou i pálivou papriku, 4 stroužky česneku, 1 malou sklenici sterilizovaného leča, mletý pepř, worchesterskou omáčku, čerstvě nastrouhaný křen na ozdobení, sůl
Postup
(Na guláš můžeme použít méně kvalitní krůtí maso). Maso nakrájíme nakostky, opepříme a osolíme. V kastrolu si rozpálíme olej, oloupanou cibuli nakrájíme nakostičky a zpěníme na oleji. Přidáme maso a za stálého míchání ho osmahneme. Posypeme mletou paprikou, přidáme lečo, rozetřený česnek a zakapeme worchesterem. Podléváme vodou podle potřeby a dusíme doměkka. Čestvý křen oloupeme, jemně nastrouháme, posypeme jím guláš před podáváním. Jako přílohu můžeme zvolit chléb nebo těstoviny.