Kari rýže s kuřecím masem

29.08.2010 08:43

Kari rýže s kuřecím masem


Ingredience

 

 
2 sáčky rýže, 1 mražená zelenina (nejlépe „Mexická“ nebo „Orientální“), 4 kuřecí prsní řízky, hrst rozinek, 300 ml drůbežího bujónu, kari koření, hrst oříšků (nejlépe arašídy nebo kešu)

 

Postup

 

 
Sáček s rýží rozstřihneme dáme dohrnce, přidáme rozinky, kari koření a zalijeme polovinou bujónu. Při vaření postupně přilíváme bujón tak, aby hezky vsákl do rýže a rýže se uvařila. Kuřecí prsa nakrájíme nakostky a osmahneme natroše oleje. Kekonci přidáme už měkkou rýži, zeleninu, oříšky a vše důkladně osmahneme.

 

Design by Jozef Pataky

—————

Zpět