Guláš s patizony

Ingredience
300 g zadního hovězího, 300 g vepřového plecka, 300 g patizonu, 60 g oleje nebo sádla, 200 g cibule, 1 zelenou papriku, 2 rajčata, 2 lžíce hladké mouky, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1 vrchovatou lžičku mleté sladké papriky, 2 lžíce kečupu, vývar z masoxu, pepř, sůl
Postup
Očistíme cibuli, oloupeme cuketu obojí nakrájíme na hrubé kostky. Hovězí i vepřové maso pokrájíme navětší kostky. Očistíme česnek, zelenou papriku nakrájíme naproužky, spaříme a oloupeme rajčata. V kastrolu rozpálíme olej nebo sádlo, osmažíme na něm cibuli, přidáme hovězí maso a také ho osmahneme po všech stranách. Zhruba po 10 minutách přidáme vepřové maso a také osmažíme. Když je vepřové maso téměř měkké, zaprášíme hladkou mouku, promícháme s masem, znovu necháme osmahnout, přidáváme nakrájené patizony, kečup, prolisovaný česnek, kmín, pepř, mletou papriku a sůl. Po troškách podléváme vývarem až dosáhneme potřebného množství šťávy, necháme chvíli probublávat potom přidáme nakrájenou papriku, rajčata a dál dusíme na mírném ohni až je maso měkké. Potom zahustíme ještě moukou na hustší šťávu. Podáváme s rýží.