Chilli con carne

31.08.2010 15:24

Chilli con carne


Ingredience

 

500 g hovězí přední, 40 g tuku, hovězí vývar, kmín, nasekané 2 chilli papričky, sůl, česnek podle chuti, 1 cibule, 4 rajčata, (rajčatový protlak), 150 g den předem namočené červené fazole, 50 g šunky, gulášové koření, oregano

Postup

 

Maso nakrájíme nakostičky, opečeme na části tuku, podlijeme vývarem, podusíme, přidáme kmín, nasekané chilli papričky, sůl, rozetřený česnek a dusíme. Na zbytku tuku zvlášť podusíme drobně nakrájenou cibuli a rajčata (můžeme přidat i trochu rajčatového protlaku). Přidáme k masu společně s fazolemi, které den předem namočíme, přimícháme drobně nakrájenou šunku a udusíme doměkka. Nakonec přidáme gulášové koření a oregano. Podáváme s rýží nebo s chlebem.
Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode