Těstoviny s mletým masem, čočkou a kukuřicí

Ingredience
200 ml zeleninového vývaru, 75 g předvařené čočky, 1 cibuli, 1 konzervu oloupaných rajčat, 2 stroužky česneku, 1 lžíci olivového oleje, 400 g mletého hovězího masa, 100 g kukuřici z konzervy, sůl, pepř, pár kapek tabasca, oregano, 400 g širokých nudlí
Postup
Do zeleninového vývaru dáme vařit čočku a vaříme asi 30 minut. Cibuli nakrájíme na velmi malé kostičky. Rajčata vyjmeme z konzervy a nakrájíme na kousky. Česnek nakrájíme na plátky a osmahneme na olivovém oleji. Do pánve vložíme mleté maso a za stálého míchání ho zprudka opečeme. Potom přidáme k masu rajčata s částí nálevu a okapanou kukuřici z konzervy. Promícháme a necháme chvíli podusit, (aby se část tekutiny odpařila). Osolíme, opepříme a vmícháme pár kapek tabasca. Krátce před dokončením vmícháme uvařenou čočku a oregano. Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu, přecedíme je a zakápneme několika kapkami oleje. Na talíř nejprve navršíme uvařené nudle a na ně masovou směs se zeleninou.