Ryby se žampióny a kečupem

Ingredience
1 kg kapra nebo mořské štiky, sůl, pepř, citrónová šťáva, 100 g žampiónů, 100 g cibule, 100 g zelené papriky, olej, máslo, 2 lžíce kečupu, 1 lžíce bílého vína
Postup
Rybu rozporcujeme, omyjeme, osušíme, posolíme, popepříme, pokapeme citrónem a necháme asi 20 minut odležet. Zatím nakrájíme žampióny na plátky, cibuli na kolečka a papriku na proužky. Plátky ryby rychle opečeme z obou stran v pánvi na troše oleje a přendáme do zapékací misky, do které jsme na dno položili dva tenké plátky másla. Na zbylém oleji v pánvi rychle opečeme cibuli, žampióny, zelenou papriku. Když vše trochu změkne, přidáme 2 lžíce kečupu, 1 lžíci bílého vína, případně ještě trochu citrónové šťávy a 2 až 3 minuty podusíme. Všechno potom nalijeme na rybu připravenou v zapékací misce a dáme společně asi na 10 až 15 minut podusit do trouby. Podáváme s rýží nebo s brambory.