Rybí filé zapečené s uzeným lososem a sýrem

Ingredience
600 g rybího filé (kostky),olej,100 g uzeného lososa, sůl, citrónová šťáva, oregano, 100 g uzeného tvrdého sýra, 3 naťové cibulky
Postup
Rybí filé rozmrazíme, přebytečnou tekutinu odsajeme ubrouskem. Porce filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi rozpálíme olej a postupně na něm jednotlivé kousky filé po obou stranách opečeme. Obracíme je opatrně, aby se „kostky“ nerozpadly a zachovaly svůj tvar. Poté je přeneseme do zapékací misky lehce vytřené olejem. Na každý kousek filé položíme plátek uzeného lososa a posypeme ho oreganem. Povrch posypeme nastrouhaným uzeným sýrem a dáme zapéci do trouby (stačí na 10 minut) nebo pod gril. Před podáváním hustě posypeme nakrájenou naťovou cibulkou. Jako příloha jsou vhodné brambory posypané špetkou drceného kmínu.