Omáčka z vepřové konzervy

31.08.2010 14:29

Omáčka z vepřové konzervy


Ingredience

 

1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě, olej,1 cibule, vegeta, 3 vajíčka natvrdo, 1 pórek, různé druhy těstovin, sýr na strouhání, 1 lžíce hladké mouky na zahuštení

Postup

 

V kastrolu na oleji zpěníme cibulku a přidáme maso z konzervy. Podlijeme vodou a přidáme vegetu, (podle chuti). Průběžně maso rozmačkáme, přidáme nejemno nesekané vajíčka, nakostičky (bílou část) pórku, vodu a vaříme vše doměkka. Potom zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a 1 minutu ještě provaříme. Na talíř dáme uvařené těstoviny, navrch omáčku a posypeme to nastrouhaným sýrem. Ozdobíme pórkem nakrájeným nakolečka.
Design by Jozef Pataky

—————

Zpět