Cukr

01.09.2010 09:28

Cukr

Cukr podobně jako sůl zesiluje chuť. Zintenzivní například chuť pokrmů s rajčaty, paprikou či mrkví.

Zesílení chuti.

Cukr podobně jako sůl zesiluje chuť. Zintenzivní například chuť pokrmů s rajčaty, paprikou či mrkví. Aroma sladkých pokrmů podpoříte naopak špetkou soli.

Karamelizování.

Rozpusťte v hrnci trochu másla, vmíchejte cukr a počkejte, než se zbarví. Potom přidejte další přísady.

Doporučuje se používat teflonové nádobí, protože se vám potom bude lépe mýt.

Uchovávání.

Hrudky z cukru se nebudou tak snadno vytvářet, pokud do nádoby s cukrem vložíte kousek černého chleba.

Design by Jozef Pataky

—————

Zpět



Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode