Archiv článků

16.09.2010 21:19

Losos s kuskusem a chilli papričkou

Vytisknout recept Losos s kuskusem a chilli papričkou Ingredience 2 filety z lososa (i zmražené), 2 lžíce kečupu, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička worcestru, 1 mladá cuketa, 1 pórek, 1 chilli paprička, 250 g kuskusu, olej Postup Filety z lososa nakrájíme na proužky široké asi 2 cm a...

—————

16.09.2010 21:18

Marinované rybí filé s koprem a rajčaty

Vytisknout recept Marinované rybí filé s koprem a rajčaty Ingredience 4 plátky rybího filé, sů, pepř, šťáva ze 2 citrónů, 1 lžička worcestrové omáčky, na špičku nože šafránu, 4 malé cibule, 4 velká rajčata, 20 g másla, čerstvý kopr Postup Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou...

—————

16.09.2010 21:17

Mořské ryby na víně s rajčaty

Vytisknout recept Mořské ryby na víně s rajčaty Ingredience 1 kg různých mražených ryb (např.mořská štika), sůl, pepř, 1 citrón, hladká mouka, 1 velká cibule, 4 velká rajčata, olej, majoránka, 100 ml bílého vína Postup Ryby rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Nakrájíme na kousky asi...

—————

16.09.2010 20:07

Mořský přírodní pstruh na másle

Vytisknout recept Mořský přírodní pstruh na másle Ingredience 3 pstruzi, sůl, pepř, hladká mouka, máslo, citrón Postup Ryby vykucháme, odstraníme hlavy a ploutve. Každého pstruha rozdělíme podélně na poloviny, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozpálíme máslo a plátky ryb na ní...

—————

16.09.2010 20:06

Pikantní kapr na másle s jablky v alobalu

Vytisknout recept Pikantní kapr na másle s jablky v alobalu Ingredience 4 porce kapra, citrónová šťáva, sůl, 50 g másla, 100 g jablek, 2 lžíce sterilovaných hub, sardelová pasta, citrónová kůra, 1 lžíce rajčatového protlaku, 2 kyselé okurky, 1 cibule, 3 lžíce bílého vína, na ozdobení...

—————

16.09.2010 20:06

Pečený losos na másle s cibulí

Vytisknout recept Pečený losos na másle s cibulí Ingredience 1 kg lososa, sůl, pepř, 250 g cibule, 150 g másla Postup Lososa vykucháme, zbavíme hlavy a ploutví, opláchneme a osušíme. Důkladně ho uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Na hřbetě ho několikrát nakrojíme a do těchto otvorů...

—————

16.09.2010 20:05

Plněná očka z makrel se sýrem

Vytisknout recept Plněná očka z makrel se sýrem Ingredience 800 g filetů z makrel (na grilování), sůl, 3 lžíce olivového oleje, jehly na závitky, 1 vejce, směs koření na ryby (mořské), 1 pórek, 3 lžíce nastrouhaného sýra Postup Po odmražení filetů z makrel, vymačkáme vodu a utřeme...

—————

16.09.2010 20:04

Plněné rybí šátečky

Vytisknout recept Plněné rybí šátečky Ingredience 600 g rybího filé, 1 cibule, 1 zelená paprika, 3 stroužky česneku, olej, 500 g leča v konzervě, sůl, 1/4 lžičky mletého pepře, 1 lžička sladké papriky, špetka chilli koření, 2 vejce, 2 balíčky listového těsta Postup Nejprve připravíme rybí...

—————

16.09.2010 20:03

Pstruh na česneku s brusinkami

Vytisknout recept Pstruh na česneku s brusinkami Ingredience 4 menší pstruzi, 1/4 lžičky soli, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, mletý bílý pepř, 1 lžíce kompotovaných brusinek, 4 lžíce sójové omáčky, šťáva z jednoho citrónu, 4 lžíce másla Postup Pstruhy vykucháme, odstřihneme ploutve,...

—————

16.09.2010 20:02

Pstruh na slanině plněný hermelínem

Vytisknout recept Pstruh na slanině plněný hermelínem Ingredience 4 pstruzi, sůl, pepř, 100 g pikantní slaniny, olej, 1 sýr Hermelín, citrón Postup Použijeme-li pstruhy mražené, necháme je rozmrazit. Opláchneme, dobře osušíme uvnitř i na povrchu, osolíme a opepříme. Připravíme zapékací...

—————