Archiv článků

17.09.2010 20:32

Těstoviny se surimi

Vytisknout recept Těstoviny se surimi Ingredience 2 balíčky tyčinek surimi, 8 stroužků česneku, 4 lžíce sušených rajčat v oleji, čerstvou bazalku, 4 lžíce olivového oleje, citrónovou šťávu, 4 lžíce bíléhé vína, sůl, čertsvě mletý pepř, 400 g těstovin (široké delší nudle) Postup Tyčinky...

—————

17.09.2010 20:31

Zapečené flíčky s uzeným masem

Vytisknout recept Zapečené flíčky s uzeným masem Ingredience 250 g širokých nudlí nebo flíčků, 1 cuketu, 1 cibuli, 4 rajčata, 200 g uzeného masa, 2 lžíce oleje, 1 lžičku oregana, 400 g smetany, 1 lžičku mleté papriky, sůl, 2 stroužky česneku, 200 g strouhaného tvrdého sýra Postup Těstoviny...

—————

17.09.2010 20:30

Zapečené flíčky se zelím a uzeninou

Vytisknout recept Zapečené flíčky se zelím a uzeninou Ingredience 250 g flíčků, 250 g bílého hlávkového zelí, 200 g uzeného masa nebo anglickou slaninu, sádlo, sůl, pepř, 250 ml mléka, 2 vejce, lahůdkovou cibulku na ozdobení Postup Flíčky uvaříme podle návodu na obalu a necháme je...

—————

17.09.2010 20:29

Zapečené špagety s kuřecím masem a sýrem

Vytisknout recept Zapečené špagety s kuřecím masem a sýrem Ingredience 4 porce kuřecích prsou, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce solamylu, sůl, pepř, olej, kečup, 3 stroužky česneku, 1 lžíci grilovacího koření, 500 g špaget, oregano, 100 g nastrouhaný tvrdý sýr Postup Kuřecí prsa nakrájíme na...

—————

17.09.2010 20:28

Zapečené těstoviny s cuketou a bazalkou

Vytisknout recept Zapečené těstoviny s cuketou a bazalkou Ingredience 200 g těstovin, 1 menší cuketu, 1 středně velkou cibuli, 400 g rajčat, 1 lžička čerstvě nasekané bazalky, 100 g strouhaného sýra, olej, sůl, pepř, oregano Postup Těstoviny uvaříme a necháme okapat. Cuketu opláchneme a...

—————

16.09.2010 21:23

Kapr s rajčatovým protlakem a křenem

Vytisknout recept Kapr s rajčatovým protlakem a křenem Ingredience 1/2 kapra, 60 g másla, 3 lžíce strouhanky, sůl, kari koření, 2 lžičky nastrouhaného křenu, 1 menší cibule, 1 malý rajčatový protlak Postup Zapékací misku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Kapra rozdělíme na porce,...

—————

16.09.2010 21:22

Kořeněný pstruh s mandlemi

Vytisknout recept Kořeněný pstruh s mandlemi Ingredience 2 pstruhy, 2 citróny, sůl, hladká mouka, kořenící směs na ryby, 50 g mandlí, zelená petrželka, olej, máslo Postup Ryby nejprve dobře opláchneme (mražené necháme samozřejmě nejdříve rozmrazit) a osušíme kuchyňskou papírovou utěrkou....

—————

16.09.2010 21:22

Kapr se slaninou, s banány na hrozinkách

Vytisknout recept Kapr se slaninou, s banány na hrozinkách Ingredience 1 kg kapra (mražený), sůl, 100 g hrozinek, rum, 150 g anglické slaniny, 150 g cibule, olej, šťáva z jednoho citrónu, mletá sladká paprika, 2 banány Postup Kapra rozmrazíme, osušíme naporcujeme, potřeme po obou stranách...

—————

16.09.2010 21:21

Losos s brusinkovou omáčkou

Vytisknout recept Losos s brusinkovou omáčkou Ingredience 4 filety z lososa, olej, sůl, 200 ml červeného vína, 1 lžíce medu, špetka skořice, 1 hřebíček, 2 hrušky, 1 citrón, 1 malá sklenička brusinkového kompotu Postup Filety z lososa, zmražené, ale chlazené budou samozřejmě lepší. Necháme...

—————

16.09.2010 21:20

Losos s křenovou omáčkou a brusinkami

Vytisknout recept Losos s křenovou omáčkou a brusinkami Ingredience 4 podkovy z lososa, sůl, hladká mouka, olej Ingredience na omáčku 1 zakysaná smetana, 2 polévkové lžíce majonézy, citrónová šťáva, 1 lžička worcestru, 2 až 3 vrchovaté lžíce strouhaného křenu, sůl Postup Porce lososa...

—————